NightProwl Studio Constanta

Castiguri din VideoChat , la NightProwl Studio Constanta

NightProwl Studio este unul dintre brandurile de videochat de succes, atat in Romania, cat si in strainatate. Credem in seriozitate si profesionalism, reteta succesului nostru fiind standardul ridicat pe care il promovam. Modelele noastre beneficiaza de toate atuurile necesare obtinerii unui venit peste medie , si aici ne referim la media industriei de videochat. Munca, originalitatea si profesionalismul sunt cele trei elemente care definesc NightProwl Studio.

Castigurile modelelor NightProwl Studio Constanta

Videochatul nu este o metoda usoara de a face bani! Videochatul necesita implicare si seriozitate, pentru a putea avansa si a creste pe plan profesional. Doar modelele care dau dovada de profesionalism si sunt dispuse sa munceasca pentru a obtine un castig din aceasta activitate pot performa si obtine venituri consistente.
NightProwl nu face promisiuni pe care nu le poate respecta, asadar nu iti promitem venituri de mii de dolari. Dar iti prezentam caracteristicile unui model de succes. Acestea sunt determinate pe baza observarii modelelor care au performat alaturi de noi, de-a lungul anilor de activitate in bransa.
Daca te regasesti in trasaturile de mai jos, ai sansa de a obtine castiguri semnificative cu NightProwl!

 • Determinare si dorinta de a reusi in tot ce iti propui
 • Fire sociabila si abilitatea de a comunica usor, cu orice persoana
 • Deschisa la nou, cu o viziune clara asupra targetului propus
 • Creativitate si seriozitate
 • Aspect fizic placut , ingrijit , si dorinta de a arata intotdeauna perfect

Este virtual imposibil sa estimam cat poti castiga fara sa te cunoastem . Putem in schimb sa iti prezentam cateva statistici interne :

 • media lunara (bani efectiv incasati) in Studioul NightProwl este de circa 9000 lei / model
 • lucram alaturi de modele (si nu doar cateva cazuri izolate) care genereaza constant vanzari de $8.000 - 10.000 de dolari la fiecare doua saptamani

$1.000 venit lunar minim garantat

Este imposibil de preconizat cat va castiga un model nou, dar putem sa iti spunem ca media veniturilor modelelor NightProwl este de 9.000 ron/model. Acesta nu este un caz izolat: lucram cu modele care genereaza in mod constant vanzari intre 8.000-10.000 de dolari la fiecare doua saptamani.
Pentru a incuraja noile modele, iti garantam un venit minim de 1.000 dolari in prima luna de activitate. Experienta noastra ne spune ca daca ai calitatile enumerate mai sus vei reusi sa iti maximizezi veniturile, alaturandu-te echipei noastre de modele profesioniste .

 • message

  Citeste aici oferta noastra de colaborare si detalii despre cum poti deveni model NightProwl

  Oferta NightProwl
 • despre videochat

  Ce este videochatul si cum te poti feri de probleme si de studiourile care lucreaza ilegal

  Info videochat
 • message

  Intrebari si raspunsuri despre videochat NightProwl Constanta

  Q & A Info
Descopera un nou stil de viata . Aplica acum !