NightProwl Studio Constanta

Echipa din spatele studioului NightProwl Constanta

Intr-o societate debusolata, NightProwl Studio si-a propus si a reusit sa managerieze o companie in care valorile de baza sunt seriozitate, corectitudine si transparenta in decizii. Suntem 100% implicati in ceea ce facem si ne straduim sa ne facem munca exceptional.
Pe o piata a muncii care nu pune pret pe seriozitate si corectitudine, noi suntem o exceptie si ne mandrim cu acest lucru! Ne plac proiectele noi, ne plac provocarile si ne place sa testam noutatile. Suntem bucurosi sa transformam o noua colega intr-un model de succes. Ne place performanta si suntem mereu in cautare de inovatii, pentru a fi siguri ca suntem cu un pas inaintea celorlalti

YOU WERE BORN TO BE REAL , NOT TO BE PERFECT .

Majoritatea studiourilor au in denumire keywords precum glam ori professional. Noi am ales sa fim altfel. NightProwl se traduce din engleza ca pradator de noapte, felina. De aceea logo-ul nostru ilustreaza o felina puternica, gata de atac. Sloganul este unul pe masura: Real Girls with Real Emotions. Pentru noi aceste cuvinte nu sunt doar un slogan, ci un crez. Fiecare individ are emotii, iar pentru ca acesta sa poata avea succes, trebuie sa tina cont de emotiile sale. Echipa NightProwl tine cont de parerile si emotiile modelelor sale. Daca ele nu sunt fericite, nu vor putea da radamentul dorit, de aceea le oferim suport in orice problema intalnesc. Am creat un mediu de lucru placut, cu o atitudine pozitiva, in care fiecare membru al echipei lucreaza in armonie cu ceilalti.
You were born to be real, not to be perfect!

Cand am format echipa NightProwl am tinut cont de performanta, ci nu de sex. De aceea, formularea “personal exclusiv feminin” ne lipseste din vocabular. Avem in echipa oameni capabili si bine pregatiti, a caror experienta le poate ajuta pe modele sa devina adevarate profesioniste in domeniu.
Valorile NightProwl sunt seriozitate, respect si eficienta, trasaturi care nu au legatura cu genul. Plecand de la aceste norme, am creat o echipa bine instruita, care lucreaza 24/7, ajutand modelele sa-si atinga obiectivele propuse. Nu exista provocare pe care echipa noastra sa nu o “atace” ca o veritabila NightProwl.

 • Ana Maria este managerul general al francizelor NightProwl . De peste 4 ani in cadrul studioului nostru , Ana a fost un model de succes , un entertainer international (prezentarea galeri de premiere AW AWARDS) , iar din 2017 a avansat si a preluat calitatea de manager general (model development / training /inovare).
 • Ioana ocupa functia de manager regional : NightProwl Constanta
 • O echipa formata din patru admini profesionisti , bine instruiti , si gata sa te ajute .
Alaturi de echipa noastra sunt de asemeni fondatorul Alex Gheorghe , care contribuie in mod activ , cu experienta dar mai ales cu expertiza lor , la dezvoltarea durabila a studioului .

Prezenta constanta pe scena internationala

NightProwl este studioul cu cele mai multe prezente la evenimentele internationale de profil. Prezenta noastra la aceste evenimente, fie prin intermediul modelelor noastre, fie prin intermediul echipei de management (ori ambele), ne-a dat ocazia sa incheiem parteneriate inovatoare. Aceste proiecte ne-au ajutat si ne ajuta in continuare sa ne dezvoltam studioul, de care suntem foarte mandri.

 • message

  Citeste aici oferta noastra de colaborare si detalii despre cum poti deveni model NightProwl

  Oferta NightProwl
 • despre videochat

  Ce este videochatul si cum te poti feri de probleme si de studiourile care lucreaza ilegal

  Info videochat
 • message

  Intrebari si raspunsuri despre videochat NightProwl Constanta

  Q & A Info
Descopera un nou stil de viata . Aplica acum !