NightProwl Studio Constanta

Evenimente si timp liber NightProwl Constanta

La NightProwl se munceste din greu, dar stim sa ne distram cel putin la fel de bine. Pentru a avea putere de munca, trebuie sa te relaxezi. Doar puterea regenerativa oferita de o petrecere funny sau un concediu odihnitor te ajuta sa performezi atunci cand te intorci la job. De aceea, pentru NightProwl sunt prioritare evenimentele distractive.

Calatorim, muncim si ne relaxam impreuna, in tara si in strainatate.

Echipa NightProwl combina munca cu distractia pentru a obtine cele mai bune rezultate, iar premiile obtinute pana in prezent sunt dovada solida a faptului ca acest concept este benefic. Real Girls With Real Emotions sunt primite cu bucurie oriunde merg iar petrecerile noastre sunt intotdeauna AWESOME! Echipa noastra are grija ca fetele sa se bucure de timpul lor liber, evenimentele fiind organizate cu cea mai mare atentie la detalii.
Pentru a face activitatea zilnica mai placuta si a alunga plictiseala, organizam deseori zile speciale: Cake Day, Fruits Day, Funny Costume Day, etc.

Vacante alaturi de NightProwl

Din anul 2013 NightProwl organizeaza cel putin o data pe an o vacanta in Romania. Avem o tara foaste frumoasa, pe care fetele noastre trebuie sa o vada. Astfel, organizam vacante la resorturi cochete din tara, unde modelele noastre se pot relaxa si pot admira frumusetile naturii.

NightProwl este un nume recunoscut nu doar in Romania, ci si in strainatate. De la infiintare, echipa noastra a cucerit numeroase orase, precum Ibiza, Viena, Budapesta, Sitges, Praga si Barcelona. Calatoriile noastre includ atat workshopuri, seminarii si alte evenimente legate de munca, precum si vacante, oferite gratuit modelelor noastre. Suntem singurul studio din Constanta care organizeaza astfel de evenimente in mod frecvent, oferind modelelor noastre ocazia de a calatori in tara si in strainatate, gratuit. In viitor, ne propunem sa cucerim Los Angeles si Las Vegas (target pentru ianuarie 2018)!

Balanta munca - timp liber

Timpul a devenit cea mai valoroasa resursa a noastra, de aceea ne propunem sa il petrecem cat mai eficient si constructiv. Pentru a sustine rezultatele remarcabile din domeniul videochat, NightProwl se asigura ca modelele beneficiaza de o balanta munca-timp liber armonioasa, care sa nu le solicite in mod excesiv. Echilibrul este foarte important: NightProwl considera ca echilibrul sta la baza muncii eficiente, asadar ne dozam eforturile cu mare atentie si le incurajam pe fetele noastre sa faca la fel.

 • message

  Citeste aici oferta noastra de colaborare si detalii despre cum poti deveni model NightProwl

  Oferta NightProwl
 • despre videochat

  Ce este videochatul si cum te poti feri de probleme si de studiourile care lucreaza ilegal

  Info videochat
 • message

  Intrebari si raspunsuri despre videochat NightProwl Constanta

  Q & A Info
Descopera un nou stil de viata . Aplica acum !