NightProwl Studio Constanta

NightProwl Studio iti creaza un look impecabil

Frumusetea unui model de videochat trebuie pusa mereu in valoare, iar NightProwl le ofera fetelor sale tot ce este mai nou si mai performant in materie de logistica si tehnologie, pentru a se asigura ca eleganta si frumusetea lor sunt observate.
Cea mai valoroasa arma a unui model este puterea sa de seductie. Atunci cand seduci pe cineva trebuie sa-i atragi atentia si sa te asiguri ca persoana este captivata de frumusetea ta. Pe termen lung, trebuie sa te folosesti de limbajul trupului, comunicare si intreaga atitudine, pentru a-i retine persoanei atentia. In seductie, trebuie sa te folosesti de toate atuurile tale, pe care trebuie sa le cunosti si sa stii cum sa le pui in valoare.

Imaginea este esentiala, dar atitudinea face diferenta.

Puterea feminitatii consta in atitudinea potrivita increderea in propria abilitate de a seduce. Nu exista haine care sa te faca atragatoare, daca nu ai atitudinea potrivita atunci cand le porti. De asemenea, trebuie sa faci diferenta intre sexy si vulgar. NightProwl investeste timp si resurse pentru a le ajuta pe modele sa-si perfectioneze tehnicile de seductie, sa-si descopere adevarata frumusete si sa capete incredere in feminintatea lor.
In videochat frumusetea nu consta in machiaj sau operatii estetice, ci in farmecul personal, in atitudine. Toate celelalte elemente sunt adiacente, vin in completarea atitudinii seducatoare. Activitatea din offline se reflecta in online
Oamenii din jurul tau te pot ajuta sa te dezvolti, de aceea este indicat sa fii mereu inconjurata de oameni de la care ai ce invata, oameni care te inspira sa vrei mai mult, sa iti doresti sa evoluezi. Modelele noastre spun deseori ca NightProwl este a doua casa pentru ele, iar colectivul este a doua lor familie. Intreaga noastra echipa lucreaza in permanenta pentru a le ajuta pe fete sa performeze. Le respectam pe modelele noastre si tinem cont de parerile lor.
NightProwl iti ofera oportunitatea de a catiga bani, dar si de a-ti dezvolta abilitati necesare vietii cotidiene. Am creat un mediu de lucru favorabil performantei, deoarece credem in valorile umane.

Creeaza-ti acum noua imagine si fii o femeie independenta, increzatoare, fericita si implinita, cu o atitudine pozitiva!

Investim timp si resurse in imaginea ta online

Aspectul fizic nu este cel mai important in videochat, dar noua ne pasa de imaginea modelelor noastre. Consideram ca o femeie ingrijita, coafata si machiata, imbracata frumos, are mai multa incredere in sine. Increderea in sine te ajuta sa fii mai seducatoare, mai atractiva.
Pentru a-ti dezvolta increderea in sine, NightProwl iti ofera cursuri si workshopuri de makeup, hairstyling si modeling, precum si exercitii de stimulare a creativitatii. La aceste cursuri vei invata sa te prezinti, sa iti creezi o imagine, dar mai ales, sa te descoperi pe tine.

Crearea portofoliului foto - video .

Sesiunile foto-video sunt realizare atat de catre echipa noastra, cat si in colaborare cu profesionisti independenti din Romania. De-a lungul timpului am revolutionat de numeroase ori modul de promovare a modelelor noastre. Am realizat teasere pe Green Screen, in timpul salturilor cu parasuta ori in studiouri cinematografice. Aceste realizari au fost recunoscute atat in tara, cat si in strainatate, dovada fiind premiile care ni s-au acordat, inclusiv concursurile video LiveJasmin.
Doi dintre profesionistii cu care am colaborat si vom colabora sunt Ciprian Strugariu si Gabriel Hennessey.

 • message

  Citeste aici oferta noastra de colaborare si detalii despre cum poti deveni model NightProwl

  Oferta NightProwl
 • despre videochat

  Ce este videochatul si cum te poti feri de probleme si de studiourile care lucreaza ilegal

  Info videochat
 • message

  Intrebari si raspunsuri despre videochat NightProwl Constanta

  Q & A Info
Descopera un nou stil de viata . Aplica acum !