NightProwl Studio Constanta

Plati facute la timp, fara penalitati, dupa un calcul corect!

Credem in respectul pentru colaboratorii nostrii, principiile noastre fiind bazate pe seriozitate si corectidine. Astfel am devenit un nume de referinta in Constanta in acest domeniu. Stim cat de importanta este partea financiara, fapt ce ne face sa oferim transparenta 100% in calculul platilor. De asemenea, oferim plata la timp, prin metode legale.
Spre deosebire de alte studiori din Constanta, NightProwl nu are un sistem de penalitati, ceea ce ne face unici pe piata de profil.
NighProwl si-a facut un renume prin onorarea promisiunilor si standardul ridicat al serviciilor. Inca din 2011 ne-am construit o reputatie prin maximizarea sanselor de castig ale fiecarui model, corectitudine si seriozitate.

Comisioanele NightProwl Constanta

Modul de calcul al comisionelor NightProwl este unic in Constanta. In timp alte studiouri calculeaza comisioanele modelelor in functie de castigul acestora, NightProwl foloseste o metoda de calcul menita sa recompenseze toate modelele. Astfel, oferim si modelelor care lucreaza cu seriozitate, insa au castiguri mici, oportunitatea de a fi recompensate. Tot ce iti trebuie pentru a beneficia de planul de comisionale NightProwl este seriozitate!
Raportat la cele 40 de ore de munca pe saptamana, comisioanele oferite de NightProwl sunt:

 • Mai putin de 40 de ore saptamanal : comision 40% .
 • Intre 40 si 45 de ore saptamanal : comision 50% .
 • Peste 45 de ore lucrate saptamanal : comision 60%

Exista studiouri care ofera comisioane de peste 60%, insa s-a demonstrat ca acestea nu utilizeaza cai legale. Nu va expuneti riscurilor!

Sistemul de plata NightProwl Studio Constanta

Plata este efectuata la timp, la un curs valutar real, de doua ori pe luna, in data de 10 si de 25. Folosim metode de calcul transparente, fara penalitati ori taxe ascunse!

Programul de lucru

Multe studiouri din Constanta ofera un program de lucru foarte flexibil, fara sa tina cont de numarul de ore lucrate pe saptamana. NightProwl respecta aceasta decizie, insa noi credem in performanta obtinuta prin munca, ceea ce presupune un numar minim de ore lucrate. Nimeni nu poate obtine venituri de mii de dolari pentru un program de lucru ultra-flexibil. De aceea, respectam decizia fiecarui model in ce priveste programul de lucru si ne rezervam dreptul de a selecta doar modelele care sunt dispuse sa lucreze cu seriozitate si profesionalism.

Programul de lucru NightProwl este de 40 de ore pe saptamana, 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi. Modelul isi poate alege zilele in care lucreaza si una dintre ce doua ture disponibile: tura de dimineata 07-19.00 sau tura de noapte 19.00-07.00

Castiguri probabile la un studio de videochat

NightProwl ofera un mediu de lucru favorabil performantei in videochat, precum si sisteme de bonusuri si comisioane motivante. Nu putem anticipa cat vei castiga, dar iti putem garanta ca te vom ajuta sa performezi.
Castigurile obtinute de modelele noastre variaza intre 1.000 si 20.000 de dolari, performante care ne-au facut remarcati in domeniu inca de la infiintarea din 2011. Insa castigurile din videochat nu se obtin usor: este nevoie de ore de munca si dedicare pentru ca un model sa ajunga sa fie cunoscut.
Noi iti oferim instruire si te ajutam sa iti creezi o imagine, insa la inceput castigurile vor fi reduse. Ambitia si perseverenta stau la baza unui castig decent si sunt valorile promovate de catre modelele NightProwl. Noi iti putem oferi garantia din start unui castig de 1.000 de dolari in prima luna de munca.

Legalitatea activitatii de videochat

Activitatea studiourilor de videochat este reglementata legal. NightProwl ofera un contract de drepturi de autor care respecta legistatia in vigoare din Romania. Toate activitatile noastre sunt perfect legale. Fiecare model primeste la interviu detalii referitoare la drepturile si obligatiile partilor, precum si un contract in care sunt stipulate toate aceste detalii. Activitatea modelului incepe dupa semnarea contractului, ceea ce asigura o munca legala si transparenta.

 • message

  Citeste aici oferta noastra de colaborare si detalii despre cum poti deveni model NightProwl

  Oferta NightProwl
 • despre videochat

  Ce este videochatul si cum te poti feri de probleme si de studiourile care lucreaza ilegal

  Info videochat
 • message

  Intrebari si raspunsuri despre videochat NightProwl Constanta

  Q & A Info
Descopera un nou stil de viata . Aplica acum !