NightProwl Studio Constanta

Studio cu certificare LiveJasmin in Constanta

Pe 15 decembrie 2016, NightProwl Studio (Galati) a vizitat LiveJasmin, cea mai mare platforma de videochat din lume, la sediul lor din Luxembourg. Acolo am primit oficial certificarea LiveJasmin si am devenit unul din putinele studiouri cu aceasta certificare din Romania.
Pe 16 iulie 2017 , la doau doua luni de la (re)lansarea studioului din Constanta , NightProwl primeste certificarea si pentru aceasta locatie .

Ce inseamna LiveJasmin Certified Studio ?

LiveJasmin Certified este o destinctie care ofera un numar de oportunitati pentru studiourile care o primesc. Acest statut prestigios vine si cu o serie de beneficii de ordin financiar. Certificarea se obtine dupa ani de munca, timp in care studioul arata corectitudine in tratamentul modelelor, demonstreaza ca lucreaza legal si respecta anumite norme de functionare.
Dupa ce studioul a aratat ca respecta aceste reguli de functionare si de business, avand un numar mare de modele de succes in-house, va putea obtine certificarea, recunoscuta la nivel international pe piata de videochat.

Ce reprezinta LiveJasmin Certified pentru modele
Pentru modele, LiveJasmin Certified este o marca a calitatii. Acest ststus arata ca studioul este unul profesionist, unde sunt respectate norme si valori care incurajeaza munca cinstita si transparenta. De asemenea, acest statut este sinonim cu succesul modelelor.
Pentru un viitor model, certificarea LiveJasmin este garantia:

– platilor corecte si transparente, facute la timp – ca lucrul se desfasoara legal, conform legii in vigoare – aderarii la norme morale menite sa protejeze modelele si sa le respecte munca – lucrului alaturi de o echipa de profesionisti, care vor depune toate eforturile pentru ca modelele lor sa performeze si sa avanseze in cariera.

Pentru NightProwl Constanta, obtinerea LiveJasmin Certified a confirmat faptul ca eforturile pe care le depunem asigura modelelor noastre succesul financiar si independenta de care oricare femeie are nevoie. De asemenea, a confirmat ca obtinerea succesului profesional se bazeaza pe munca serioasa, legala si transparenta. Noi le acordam toata increderea modelelor noastre, fapt ce nu a fost trecut cu vederea. NightProwl nu ar fi putut obtine certificarea LiveJasmin fara eforturile depuse de modelele noastre, de aceea, tinem sa le multumim si sa le asiguram ca vom continua sa le sustinem cu aceasi pasiune si devotament.

Linkuri utile :
Lista oficiala a studiourilor certificate LiveJasmin
Update : la 1 august 2017 lista a fost revizuita , 4 studiouri din Romania au fost scoase de pe aceasta lista .

 • message

  Citeste aici oferta noastra de colaborare si detalii despre cum poti deveni model NightProwl

  Oferta NightProwl
 • despre videochat

  Ce este videochatul si cum te poti feri de probleme si de studiourile care lucreaza ilegal

  Info videochat
 • message

  Intrebari si raspunsuri despre videochat NightProwl Constanta

  Q & A Info
Descopera un nou stil de viata . Aplica acum !