NightProwl Studio Constanta

Mai mult trafic in camerele de videochat Constanta

Traficul online este un subiect complex, fapt pentru care NightProwl iti va explica in termeni simpli si clari ce inseamna traficul si cum poti obtine mai mult trafic in videochat. Cu cat mai mult trafic ai, cu atat mai mult cresc sansele tale de a genera venituri mari.

Notiunea de trafic

Notiunea de trafic este inteleasa in mod diferit de fiecare model. Exista multe fete care prin trafic inteleg o anumita suma de bani. Astfel, chiar daca au trafic mare, adica un numar mare de membrii si guest in romm, se plang ca nu au trafic destul. Modelele care inteleg prin notiunea de trafic o anumita suma de bani sunt inclinate sa refuze idea ca atingerea targeturilor personale nu tine de trafic, ci de propria persoana. Se poate ca un model sa aiba o zi mai proasta, sa fie mai irascibila ori sa fi ales un machiaj nepotrivit, ceea ce va duce la venituri mici in ziua respectiva. Insa asta nu tine de traficul pe care il are in room. Acesta este cel mai comun exemplu de intelegere gresita a notiunii de trafic.
Multe modele ajung la NightProwl cu aceasta gandire, din cauza unei lipse de feedback ori a unei instruiri gresite. Ele sunt inclinate sa creada ca lipsa traficului este motivul pentru care nu ating veniturile dorite, ci nu propria prestatie.
Chiar daca acest exemplu nu ilustreaza ce este traficul, te ajuta sa intelegi cum poti folosi traficul pentru a obtine veniturile dorite. Primul pas in obtinerea unui trafic mare il reprezinta instruirea modelului, pentru ca rata de conversie sa fie cat mai mare.
Astfel ajungem la o alta intrebare: ce este rata de conversie?

Ce reprezinta "rata de conversie" ?

Cel mai simplu mod de a ilustra ce inseamna rata de conversie este urmatorul exemplu: daca ai 100 de guest in room si convingi 2 dintre ei sa devina membrii, rata de conversie este de 1:50 (2 din 100).
Toti membrii unui site au fost mai intai guest. Au vazut ceva – mai precis, pe cineva, un model – care i-a convins sa se inscrie si sa devina membrii pe site. Modelele care inteleg ce este rata de conversie au automat mai mult succes, deoarece stiu cum sa-si puna in valoare atuurile pentru a aduce mai multi membrii pe site. Din pacate, exista putine modele care inteleg rata de conversie, ceea ce le face sa piarda mult trafic si bani.

Promovarea pe site (LiveJasmin)

Toate siteurile de videochat au propria strategie de marketing prin care acumuleaza trafic, sub forma de guest, dar si propria baza de membrii platitori. De aceea este importanta intelegerea ratei de conversie. NightProwl lucreaza pe LiveJasmin, cea mai mare platforma de videochat din lume, cu minim 15 milioane de vizitatori pe zi. Exista si zile in care numarul de vizitatori pe LiveJasmin creste pana la 40 de milioane de vizitatori unici.
Fiecare model poate sa se promoveze catre vizitatori sau sa lucreze cu membrii deja platitori de pe site. Insa exista numeroase camere de chat goale. Aceasta inseamna ca vizitatorii si membrii nu sunt atrasi sa intre in acele camere. Motivele pot fi legate de logistica (lumina slaba, décor nepotrivit, paleta de culori deranjanta), tehnologie (camera video de proasta calitate, conexiune slaba, etc.) ori motive ce tin direct de model, cum at fi profilul acestuia.
In videochat, detaliile mici fac diferenta, astfel ca trebuie sa ai o mare atentie la detalii.

Generarea de trafic web

Orice studio de videochat se foloseste de o serie de instrumente de marketing pentru a genera trafic si a genera valoare pentru modelele sale. Printre cele mai uzuale canale si instrumente de marketing se numara:

– canalele de social media, care pot aduce un trafic mare, daca postarile au o rata mare de conversie
– white labels
– siteuri afiliate si bloguri personale ale modelelor
– achizitie de trafic de la brokeri de specialitate.

De ce sa alegi NightProwl? Echipa NightProwl are grija ca modelele sale sa aiba cele mai bune oportunitati, de aceea avem o echipa de profesionisti care se ocupa de promovare si trafic. Insa care ar fi motivele sa alegi sa lucrezi cu noi? – avem un departament profesionist de marketing si PR – dezvoltam proiecte internationale, impreuna cu alte companii, pentru a aduce trafic si bani modelelor noastre – intelegem conceptul de trafic si stim cum poate fi acesta monetizat pana la ultimul cent.

 • message

  Citeste aici oferta noastra de colaborare si detalii despre cum poti deveni model NightProwl

  Oferta NightProwl
 • despre videochat

  Ce este videochatul si cum te poti feri de probleme si de studiourile care lucreaza ilegal

  Info videochat
 • message

  Intrebari si raspunsuri despre videochat NightProwl Constanta

  Q & A Info
Descopera un nou stil de viata . Aplica acum !