NightProwl Studio Constanta

Training , instruire , VideoChat NightProwl Constanta

NightProwl investeste in dezvoltarea personala .
Videochat este o activitate care implica imagine si comunicare. NightProwl Studio organizeaza cursuri, programe de training si workshopuri interactive pentru a ajuta modelele sa-si dezvolte abilitatile necesare acestui job.
Intotdeauna punem accentul pe dezvoltarea personala a modelului, acesta fiind singurul mod de a crea un mediu propice obtinerii performantei. Modelele noastre participa in mod constant la traininguri si cursuri cu specialisti din diverse domenii, menite a le ajuta sa-si dezvolte atat calitatile necesare unui model de success, precum si cele necesare vietii de zi cu zi.

Pregateste-te pentru ziua de maine

Principalele directii pe care punem accentul in dezvoltarea personala a modelelor noastre sunt:
– invatarea ori perfectionarea limbii engleze
– comunicarea non-verbala si expresivitatea
– tehnici de comunicare
– dictie
– stil (makeup, hair style, stil vestimentar)

NightProwl pune la dispozitia modelelor si un program de Life Coaching, care le ajuta sa adopte un stil de viata sanatos si le ajuta in viata cotidiana. Acest program include:
– elemente de management al timpului
– mirroring
– anatomia conflictului si tehnici de solutionare a acestuia
– exercitii de stimulare a creativitatii
– nutritie si fitness

Aceste programe de training si coaching sunt elaborate pentru a le ajuta pe modele sa-si dezvolte orizontul si sa devina femei independente. Ne dorim ca ele sa fie capabile sa faca propriile alegeri si sa isi dezvolte o imagine completa, pentru a obtine independenta financiara.

Trainingul de specialitate personalizat

Fiecare individ este unic, ceea ce face ca fiecare dintre noi sa aiba diferite aptitudini. De exemplu, unele persoane sunt mai timide, altele comunica mai usor. De aceea, un program de training standard nu se poate adresa tuturor indivizilor cu aceeasi rata de succes.
NightProwl intelege asta, de aceea am investit in crearea unor programe de training de specialitate personalizate, care sa se adreseze fiecarui model in parte. Astfel, iti poti dezvolta acele trasaturi care reprezinta puncte slabe pentru tine. Echipa NightProwl este structurata in mod optim, pentru a ne putea adresa fiecarui model in parte in cadrul trainingului.

Pregatirea pentru o cariera solida

Majoritatea modelelor apeleaza la videochat pentru a-si finanta o investitie semnificativa, precum taxele pentru facultate ori o masina. Dar asta nu inseamna ca nu poti avea o cariera in domeniu.
Activitatea de videochat nu trebuie sa se limiteze la activitatea ca model, ci iti poti dezvolta o cariera in domeniu. Activitatea de videochat este profitabila si dinamica, fapt pentru care multe dintre modelele noastre doresc sa-si continue cariera in acest domeniu, in afara camerelor.

NightProwl asigura pregatirea necesara pentru a face tranzitia de la model la un alt job in acest domeniu, precum trainer ori manager de studio.
Aceste joburi iti pot asigura o cariera de succes in adult entertainment, care sa-ti asigure beneficii financiare si sa te ajute sa pui bazele unui viitor luminos. NightProwl crede ca succesul se exerseaza in fiecare zi, de aceea investim in dezvoltarea modelelor noastre.

 • message

  Citeste aici oferta noastra de colaborare si detalii despre cum poti deveni model NightProwl

  Oferta NightProwl
 • despre videochat

  Ce este videochatul si cum te poti feri de probleme si de studiourile care lucreaza ilegal

  Info videochat
 • message

  Intrebari si raspunsuri despre videochat NightProwl Constanta

  Q & A Info
Descopera un nou stil de viata . Aplica acum !