NightProwl Studio Constanta

Inovatie , valori morale , progres

NightProwl a fost infiintat in 2011, iar de atunci si pana in prezent, am trecut prin numeroase schimbari. Inovam, testam, experimentam lucuri noi si incercam sa implementam noi practici, totul pentru a progresa. Echipa NightProwl crede in progresul prin inovatie, dar intotdeauna ramanem fideli principiilor noastre, principii care ne-au ajutat sa devenim cel mai prestigios studio de videochat din Romania.

Fara amenzi ! Fara penalizari !

NightProwl nu practica amendarea ori penalizarea modelelor sale! Noi credem in generarea de venituri prin performanta sustinuta, ci nu prin aplicarea unor sanctiuni propriilor colaboratori. Incurajam modelele sa se dezvolte pe plan personal, cat si profesional, punandu-le la dispozitie toate instrumentele necesare pentru perfectionare. Echipa NightProwl crede in obtinerea performantei in videochat prin urmarea unor norme si valori morale care ne ghideaza la fiecare pas: corectitudine, confidentialitate, transparenta, seriozitate, determinare, organizare, entuziasm si suport.

CORECTITUDINE

NightProwl promoveaza corectitudinea, atat in ce priveste partea financiara, cat si in ce priveste partea morala. Platile sunt calculate in mod corect si transparent, fiind apoi efectuate la timp. Inca de la infiintare am adoptat corectitudinea in ce priveste platile, dar si in ce priveste comportamentul. Atitudinea corecta si abordarea cu transparenta a fiecarei situatii, indiferent cat de complicata, au fost si raman valori importante pentru echipa NightProwl.

CONFIDENTIALITATE

Ne mandrim cu modelele noastre si intotdeauna le-am incurajat sa discute cu prietenii si familia despre jobul lor. Munca de videochat nu este o rusine, ci este un job ca oricare altul. Poate putin mai diferit, dar tot o modalitate de a-ti castiga traiul in mod legal, prin munca onesta. Consideram ca sinceritatea este cea mai buna politica. Modelele care nu isi ascund locul de munca scapa de stresul pe care il presupune aflarea tardiva a acstuia, de catre familie si anturaj, precum si de explicarea deciziilor pe care le-au luat. Modelele care spun inca de la inceput cu ce se ocupa sunt mai linistite.
NightProwl isi promoveaza activ modelele, prin filmulete de promovare, in care apar fetele ce isi dau acordul pentru publicarea acestor materiale.
Noi ne mandrim cu modelele noastre! Totodata, intelegem insa si nevoia de confidentialitate a fetelor. Pentru cele care doresc acest lucru, protejarea identitatii fetelor este prioritara si o indeplinim cu succes.

TRANSPARENTA

Transparenta este liantul unei echipe functionale, in care membrii acesteia sunt sinceri unii cu ceilalti, dar si cu cei cu care vin in contact. Transparenta insotita de seriozitate si corectitudine sunt valori pe care le promovam atat in relatia cu modelele, cat si in relatia cu partnerii nostrii.

SERIOZITATE

Nu facem niciodata promisiuni pe care nu le putem indeplini. Asa cum site-ul nostru este lipsit de dulcegarii de marketing, mizam doar pe seriozitate si sinceritate in activitatea noastra. Realismul este una dintre valorile pe care le promovam atat online cat si offline.
Nu promitem bonusuri la angajare, nu promitem castiguri nerealiste ori comisioane umflate. Promitem un singur lucru: seriozitate!
Tratam aceasta afacere cu realism si acordam sanse egale tuturor, fara a apela la metode de marketing atractive, dar false. Doar cu seriozitate si respect putem intretine o relatie profesionala profitabila pentru modele, pentru echipa NightProwl si pentru toti cei ce beneficiaza de serviciile noastre.

DETERMINARE SI ENTUZIASM

Pasiunea pentru acest domeniu ne determina sa continuam sa fim lideri in inovatie si sa transmitem cunostiintele noastre catre noile modele. Entusiasmul se alatura determinarii de a obtine cele mai bune rezultate, de a fi cei mai buni in ceea ce facem. Ne dorim sa insuflam aceste valori si modelelor noastre, pentru ca acestea sa poata beneficia de experienta noastra si sa evolueze armonios alaturi de NightProwl.

ORGANIZARE

Suntem recunoscuti ca cel mai bun studio de videochat din Constanta datorita promptitudinii cu care raspundem oricaror situatii. Viteza mare de reactie cu care rezolvam problemele de ordin logistic ori tehnic se datoreaza organizarii impecabile si procedurilor bine stabilite in interiorul echipei.

Real Girls with Real Emotions - mai mult decat un simplu slogan

Sloganul NightProwl nu este ales intamplator – credem fiecare cuvant! Respectam modelele noastre si suntem constienti de emotiile lor. De aceea le oferim suport in rezolvarea problemelor de care se lovesc in activitatea profesionala si nu numai. Cerem in schimb respect, corectitudine si seriozitate de la toate modelele noastre. In acelasi timp, te asiguram ca ne vom respecta valorile de mai sus, in orice situatie, fara exceptie!

 • message

  Citeste aici oferta noastra de colaborare si detalii despre cum poti deveni model NightProwl

  Oferta NightProwl
 • despre videochat

  Ce este videochatul si cum te poti feri de probleme si de studiourile care lucreaza ilegal

  Info videochat
 • message

  Intrebari si raspunsuri despre videochat NightProwl Constanta

  Q & A Info
Descopera un nou stil de viata . Aplica acum !